AC1234-8 & AC1234-7

 AC1234-7 i AC1234-8 su servisne stanice za rad na klima sistemima sa R1234yf rashladnim sredstvom.

ROBINAIR je razvio ove potpuno automatske stanice u saradnji sa proizvođačima automobila kako bi potpuno zadovoljio zahteve za održavanje klima uređaja automobila najnovije generacije. Organi i udruženja kao što su TUV i VDA (Udruženja nemačke automobilske industrije) prepoznali su njihovu bezbednost, pouzdanost i efikasnost.

Preciznost od 15 grama pri izvlačenju i punjenju rashladnim sredstvom postignuto je zahvaljujući integrisanom elektronskom kontrolom pritiska i temperature rashladnog sredstva.

AC1234 servisne stanice su opremljene najsavremenijom tehnologijom koja omogućava obnavljanje preko 95% rashladnog sredstva iz vozila.

Sistem elektronskih vaga i 3 posude sa klipnim ubrizgavanjem nezavisnih krugova sprečava da ulje i UV boja budu kontaminirani, što omogućava lakše i brže održavanje klima sistema čak i na hibridnim vozilima.

Inovativni grafički interfejs sa ekranom u boji i veliki manometri niskog i visokog pritiska obezbeđuju kontinualno praćenje klima sistema tokom svih faza rada uređaja.

Servisna creva i brze spojke su potpuno u skladu sa SAE J2888 standardom i najvišim standardima kvaliteta.

Čitoća rashladnog sredstva, neophodan uslov za pravilno održavanje novih sistema, obezbeđeno je gas analizatorom integrisanom u AC1234-8 servisnu stanicu.

Oba modela su opremljena Ethernet i USB portovima, kao i termalnim štampačem.

AC1234 servisne stanice su odobrene i preporučene za opremanje ovlašćenih servisa sledećih proizvođača automobila:
AUDI, VW, SEAT, ŠKODA, SUBARU, OPEL, CHEVROLET, HYUNDAI, KIA, FORD, LAND ROVER, JAGUAR, RENAULT i TOYOTA.

Za više informacija posetite: www.ac1234yf.com