Home » Proizvodi

Proizvodi

TEXATEXA
je italijanska firma iz mesta Monastier di Treviso, specijalizovana za proizvodnju komunikacijskih i mernih dijagnostičkih uređaja, analizatora izduvnih gasova za benzinske i dizel motore i uređaja za održavanje automobilskih klima. Već duži niz godina TEXA je svetski lider u prodaji dijagnostičkih uređaja .

BrainBee


BRAIN BEE
je italijanska firma iz Parme, specijalizovana za proizvodnju komunikacijskih i mernih dijagnostičkih uređaja, analizatora izduvnih gasova za benzinske i dizel motore i uređaja za održavanje automobilskih klima. Dijagnostički uređaji ove firme su već dugi niz godina omiljen izbor servisera u Srbiji.

ROBINAIR


ROBINAIR je američka kompanija koja je lider u proizvodnji klima stanica. Firma sa preko 50 godina iskustva, proizvođač prve klima stanice. Jedini na tržištu sa vakuum pumpama od 180L/min za putnički program i 283 L/min za autobuski program.

PICO TechnologyPICO TECHNOLOGY
je britanska firma, specijalizovana za proizvodnju svih vrsta oscioloskopa sa iskustvom od preko dvadeset godina. Već duži niz godina PICO TECHNOLOGY je svetski lider u prodaji osciloskopa za autoservisere. 
Dvokanalni i četvorokanalni setovi sa osciloskopima pete generacije sa brzinom semplovanja od 400Ms/s, setovi za merenje pritiska, buke i vibracija. Veliki broj standardnih i opcionih dodataka.

JALTESTJALTEST
je španska firma, specijalizovana za proizvodnju dijagnostičkih uređaja za kamione, autobuse, prikolice, laka komercijalna vozila, agri i marine program, kao i radne mašine. Izuzetna pokrivenost dodatnom dokumentacijom. Mogućnost izbora programa u zavisnosti od stvarnih potreba korisnika. Intezivan razvoj poslednjih godina dovodi ovog proizvođača u lidersku poziciju.

MAGNETI MARELLIMAGNETI MARELLI
 
je italijanska firma, specijalizovana za proizvodnju eletronskih sistema i rezervnih delova vozila. Pored toga veoma je poznata i po opremi za opremanje servisa i potrošnog materijala potrebnog za servisiranje vozila. Dijagnostički uređaji, ONLINE dokumentacija, uređaji za kontrolu i servisiranje akumulatora, automatskih menjača, čišćenje brizgaljki benzinskih i dizel motora, program za servisiranje autoklima, oprema za dizel servise, i još puno toga.

ECOTECHNICS

 

ECOTECHNICS je italijanska firma, specijalizovana za proizvodnju klima stanica za putnička i teretna vozila, autobuse, agri vozila i radne mašine, za rashladna sredstva R134a i R1234yf. Jedan od vodećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Članica SNAP ON korporacije.

Pretraga

Vesti

OPREMA ZA SERVISIRANJE TPMS SISTEMA

Obaveštavamo Vas da do 31. 12. 2016. imamo akciju u kojoj možete po izuzetno povoljnim cenama obezbediti uređaje za dijagnostiku i programiranje TPMS davača, alate za montiranje i servisiranje davača, kao i same davače.
NOVO U PONUDI


PICOSCOPE najpoznatiji svetski osciloskopi za autoservisere od sada i kod nas. Po prvi put ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa