Home » Top menu » Proizvođači

Proizvođači

TEXA S.p.A. - Monastier di Treviso, Italy

TEXA je osnovana 1992. godine. Danas predstavlja vodeću firmu na Evropskom tržištu u proizvodnji, razvoju i dizajnu univerzalnih dijagnostičkih uređaja za putnička i laka komercijalna vozila, kamione, autobuse i prikolice, motocikle, MARINE i AGRI program. TEXA je prisutna u celom svetu putem svoje distributivne mreže. Direktno je prisutna preko sopstvenih firmi u Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Sjedinjenim Američkim državama, Poljskoj, Rusiji i Japanu.

 

BRIAN BEE S.p.A. - Parma, Italy

RAIN BEE je poznati  italijanski proizvođač dijanostičkih uređaja, analizatora izduvnih gasova i stanica za klimu. Proizvođač jednog od najprodavanijih uređaja za dijagnostiku BRAIN BEE ST6000.

 

SPX - Charlotte, North Carolina, United States

SPX je američka korporacija sa iskustvom od gotovo 100 godina u opremanju servisa opremom i uređajima. Zastupljena je kod najpoznatijih svetskih proizvođača vozila u obaveznoj opremi ovlašćenih servisa. Vlasnik velikog broja firmi iz ove oblasti kao što su: OTC, ROBIN AIR, ACTRON, TECNOTEST, AUTOBOSS,..

 

ACTRON -  Brookpark, Ohio, United States

ACTRON je lider u proizvodnji  DIY – Do It Yourself (uradi sam) uređaja. Višegodišnje iskustvo u proizvodnji  OBD dijagnostičkih uređaja. Tvorci prvog OBD uređaja na tržištu,
 

AUTOBOSS - Shenzhen, China

AUTOBOSS je kineska firma osnovana 1999. godine, a veoma brzo nakon toga postaje globalni igrač u opremanju servisa dijagnostičkim uređajima. Proizvođač jednog od najpoznatijih multibrend dijagnstičkog uređaja specijalizovanog za azijska, američka i koneska vozila. U SPX porodici od 2008. godine.

 

OTC - Owatonna, United States

OTC je već dugi niz godina poznati brend u oblasti ručnih dijagnostičkih uređaja i specijalnih alata i opreme. Osnovan još davne 1925. godine, a u SPX porodici od 1985.

 

ROBIN AIR - Owatonna, United States

ROBIN AIR je svetski  lider u proizvodnji  stanica i alata za održavanje i punjenje klima uređaja. Navodimo nekoliko činjenica koje pokazuju značaj ove firme:

- Firma sa tradicijom dužom od 50 godina
- Prva stanica za klimu proizvedena 1959. godine
- 75 odobrenih patenata od 1992. godine
- 250.000 stanica ROBIN AIR se koristi širom sveta
- 20 od vodećih 20 svetskih proizvođača vozila svoje servise opremaju ROBIN AIR stanicama
- Svake godine 30.000.000 vozila servisiraju svoje klima uređaje ROBIN AIR stanicama
- U 2009. godini ROBIN AIR stanice su preradile 8.900 tona rashladnog sredstva

Za evropsko tržište montaža stanica za klimu se do pre par godina vršila u Italiji, a sada u Nemačkoj.

Pretraga

Vesti

OPREMA ZA SERVISIRANJE TPMS SISTEMA

Obaveštavamo Vas da do 31. 12. 2016. imamo akciju u kojoj možete po izuzetno povoljnim cenama obezbediti uređaje za dijagnostiku i programiranje TPMS davača, alate za montiranje i servisiranje davača, kao i same davače.
NOVO U PONUDI


PICOSCOPE najpoznatiji svetski osciloskopi za autoservisere od sada i kod nas. Po prvi put ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa