Home » Top menu » O nama

O nama

MARINKOVIĆ HOFMANN D.O.O. - Velika Moštanica, Srbija

Servis HOFMANN “ELEKTRONIKA SERVIS” počinje sa radom 1968. godine kao serviser auto servisne opreme za firme HOFMANN, KLEINDIENST, KERKER…, a od 1990. godine i kao generalni zastupnik, serviser i konsignater firme HOFMANN, pod imenom MARINKOVIĆ-HOFMANN.

Po opremljenosti i kadrovima spada među vodeće firme u ovoj oblasti. Savremena oprema i alati omogućavaju brzo i kvalitetno pružanje usluga montaže i remonta mašina iz HOFMANN-ovog programa.

Na čelu sa vlasnikom Borivojem Marinkovićem, firma je sticala ugled i poverenje sve većeg broja kupaca i poslovnih partnera, a uspešnost potvrđuju i mnogobrojne nagrade i priznanja.

Danas firma MARINKOVIĆ-HOFMANN posluje sa preko 2500 stalnih komintenata na teritoriji cele Srbije i Crne Gore i Republike Srpske.

 

PROFIAUTO - Kragujevac, Srbija

Firma je osnovana 2006. godine. Delatnost firme je obuka servisnih kadrova iz oblasti dijagnostike elektronike na motornim vozilima, automobilskih klima uređaja kao i analize izduvnih gasova motora.

Dugogodišnje iskustvo stečeno u Centru za obuku servisnih kadrova ZASTAVA AUTOMOBILA, prenešeno je na niz seminara i obuka održanih poslednjih šest godina.

U saradnji sa firmom MARINKOVIĆ HOFMANN obezbeđujemo besplatnu obuku za korišćenje kupljenih uređaja, kao i mogućnost dodatnog usavršavanja putem velikog broja specijalističkih seminara.

Pretraga

Vesti

OPREMA ZA SERVISIRANJE TPMS SISTEMA

Obaveštavamo Vas da do 31. 12. 2016. imamo akciju u kojoj možete po izuzetno povoljnim cenama obezbediti uređaje za dijagnostiku i programiranje TPMS davača, alate za montiranje i servisiranje davača, kao i same davače.
NOVO U PONUDI


PICOSCOPE najpoznatiji svetski osciloskopi za autoservisere od sada i kod nas. Po prvi put ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa